Stigao nam je novi namještaj!

Zajedničkom suradnjom naše Udruge, Općine Feričanci, veterana NK “FEŠK” – Feričanci, Hrvatske nogometne reprezentacije svećenika, Blažević interijera, roditelja i mještana, preko 100 djece koja pohađaju aktivnosti u našoj Udruzi je dobilo novi namještaj! Ukupna vrijednost ove investicije iznosi 16.529,07 kuna, a financirali smo ju vlastitim sredstvima, uz pomoć Općine Feričanci i načelnika gospodina Marka Kneževića, te donatorskom revijalnom utakmicom veterana NK “FEŠK”-a i Hrvatske nogometne reprezentacije svećenika. Naša Udruga se na ovaj način opremila sa novih 9 stolova za računala, 2 radna stola, komodom i garderobnom klupom. Sav namještaj je rađen isključivo po mjeri kako bi svi elementi stali u prostoriju i stoga zahvaljujemo Blažević Interijeri na izradi većine elemenata namještaja i na pomoći u provođenju ove velike investicije za našu Udrugu. U ime Blažević interijera, namještaj je uručio gospodin Josip Blažević. U ime veterana NK “FEŠK” – Feričanci, uručenju je nazočio gospodin Alen Horvat, a u ime Hrvatske nogometne reprezentacije svećenika, uručenju je nazočio župnik naše Župe Duha Svetoga u Feričancima gospodin Anto Ivić. Namještaj su preuzeli u ime Udruge naši volonteri Mario Firšt, Alen Dado, Ivan Zlosa, Matej Firšt i Davor Hlavati. Djeca zaslužuju najbolje uvjete za provođenje aktivnosti, a sada ih definitivno imaju. U narednih tjedan dana ćemo postaviti novi namještaj. Hvala svima!