Postanite član

Članovi su važan dio naše Udruge. Njihova podrška svake godine nam je pravi pokazatelj da radimo kvalitetno.

Iznosom od članarina, Udruga financira nabavu prigodnih paketića povodom blagdana Uskrsa, Božića i Svetog Nikole za svu djecu sa područja Općine Feričanci, za učenike s teškoćama u Osnovnoj školi Josipa Jurja Strossmayera u Đurđenovcu i Osnovnoj školi kralja Tomislava u Našicama, te za djecu sa odjela pedijatrije u Općoj županijskoj bolnici u Našicama, pa je onda to ukupan broj od preko 200 djece koje razveselimo u navedenim prigodama.

Članarina za 2021.godinu iznosi 50 kuna za maloljetne i punoljetne osobe. Kako bi uključili što više obitelji, Udruga je osmislila i obiteljsku članarinu. Da bi se aktivirala obiteljska članarina, potrebna su 3 člana. Tada samo prvi član plaća 50 kn, drugi član 40kn, a treći i više članova u obitelji plaćaju 30kn. Članarina tada za tročlanu obitelj iznosi 120 kn, za četveročlanu 150 kn, peteročlanu 180 kn, šesteročlanu  210 kn itd.

Članovi udruge imaju i pogodnosti. Članarina za maloljetne članove uključuje: člansku iskaznicu, besplatne kreativne radionice, besplatnu  pomoć u učenju (instrukcije), oslobađanje plaćanja ili ulaza ili prijevoza na bazen u Orahovicu u sklopu projekta “bazen za sve”, prigodne pakete za blagdane Sv. Nikole, Uskrs i Božić te prednost u rezerviranju termina za rođendaonicu. Članarina za punoljetne osobe uključuje: člansku iskaznicu, besplatno sudjelovanje (oslobađanje plaćanja kotizacije) na donatorskoj biciklijadi i donatorskoj trkačkoj utrci.

Pridružite nam se i postanite naš član!

Udruga “Prijateljstvo” je u 2020. godini brojala 166 članova, a od toga 102 člana su djeca.
Ukoliko želite postati član naše Udruge, molimo Vas da nam se javite na naš e-mail [email protected] kako bismo Vam poslali potrebne obrasce za učlanjenje.

Zahvaljujemo na podršci!