Postanite član

Članovi su važan dio naše Udruge. Njihova podrška svake godine nam je pravi pokazatelj da radimo kvalitetno.

Iznosom od članarina, Udruga financira nabavu prigodnih paketića povodom blagdana Uskrsa, Božića i Svetog Nikole za svu djecu sa područja Općine Feričanci, za učenike s teškoćama u Osnovnoj školi Josipa Jurja Strossmayera u Đurđenovcu i Osnovnoj školi kralja Tomislava u Našicama, te za djecu sa odjela pedijatrije u Općoj županijskoj bolnici u Našicama, pa je onda to ukupan broj od preko 200 djece koje razveselimo u navedenim prigodama. Iznosima od članarina financiramo ulaganja u prostoriju u kojoj provodimo aktivnosti prema planu i programu kao i niz akivnosti i događaja koje organiziramo tijekom cijele godine. Korisnici naših aktivnosti su djeca, učenici i mladi sa teškoćama iz susjednih općina i gradova, stoga iznosom od članarina financiramo i njihov boravak u našoj Udruzi. 

Udruga učenika, mladih i učenika s teškoćama “Prijateljstvo” – Feričanci je u 2023. godini imala 227 članova, a od toga je djece, učenika i učenika s teškoćama bilo 112 članova.

Članarina za 2024.godinu iznosi 10 € za maloljetne i punoljetne osobe.

Kako bi uključili što više obitelji, Udruga je osmislila i obiteljsku članarinu. Da bi se aktivirala obiteljska članarina, potrebna su 3 člana. Članarina tada za tročlanu obitelj iznosi 25 € , za četveročlanu obitelj 30 € , peteročlanu obitelj 35 € , šesteročlanu obitelj 40 €, sedmeročlanu obitelj 45 €, osmeročlanu obitelj 50 € itd.

Članarina za maloljetne članove uključuje: odlaske izvan Feričanaca (kino u Našicama, CineStar u Osijeku), prigodne
pakete za blagdane Sv. Nikole, Uskrs i Božić te prednost u rezerviranju termina za rođendaonicu. Članarina za punoljetne osobe uključuje besplatno sudjelovanje (oslobađanje plaćanja kotizacije) na Feričanačkoj biciklijadi i kalendar.

Zahvaljujemo na podršci!

Ukoliko želite postati član naše Udruge, molimo Vas da nam se javite na naš e-mail [email protected] kako bismo Vam poslali potrebne obrasce za učlanjenje.
Udruga Prijateljstvo

Udruga organizira kvalitetno provođenje slobodnog vremena za učenike, mlade i učenike s teškoćama, organizira pomoć u svladavanju gradiva za učenike i mlade, na usluzi je mještanima i radi na uključivanju učenika s teškoćama u zajednicu.

Društvene mreže
Kontakt

Created with ❤️ by Levels

Politika kolačića