Feričanačka donatorska utrka ”Prijatelji za prijatelje”

Jučer je održana FERIČANAČKA DONATORSKA UTRKA “PRIJATELJI ZA PRIJATELJE”. Utrka je bila sportskog, rekreativnog i humanog karaktera, a organizirali su ju Udruga učenika, mladih i učenika s teškoćama “Prijateljstvo” – Feričanci i Udruga rekreativnog trčanja “NEXE TEAM” iz Našica.
Unatoč kiši, okupili su se trkači iz cijele Slavonije kako bi podržali ovaj događaj, stoga smo ovom utrkom i turistički promovirali naše Feričance. Trčale su se dvije utrke i to od 9 km (utrka za građane) i 21km (polumaraton).
Rezultati:
Utrka za građane, 9km
Utrka na 9km, (ženska kategorija)
1. mjesto: Gabrijela Behin
2. mjesto: Jasna Dražić
3.mjesto: Adrijana Lukačević
 
Utrka na 9km, (muška kategorija)
1. mjesto: Krešimir Sečan
2. mjesto: Igor Stojić
3: mjesto Eljfat Mehmedi
 
Polumaraton, 21km, ženska kategorija
1. mjesto: Ivana Devald
2. mjesto: Borislava Lehki
 
Polumaraton, 21km, muška kategorija
1. mjesto: Ivan Špoljarić
2. mjesto: Mijo Benković,
3. mjesto: Hrvoje Dundović
 
Nakon starta ove dvije utrke, organizirana je i dječja utrka koju su trčali najmlađi članovi Udruge “Prijateljstvo”.
Predsjednik Udruge ” Prijateljstvo” Alen Dado i predsjednik Udruge “Nexe Team” iz Našica zahvaljuju svima na dolasku i podršci ovoj utrci za koju se nadamo da će postati tradicionalna.
Posebno zahvaljujemo donatorima utrke:
NEXE d.d., Općina Feričanci, Osilovac d.d., Caffe bar Aloha , TOTAL SPORT , Tizona d.o.o. i Stotinka.hr
Veliko hvala URT ” Nexe Team” na podršci oko organizacije utrke, zatim DVD Valenovac, Dobrovoljno vatrogasno društvo Feričanci , Crveni križ Našice, B Digital Našice, roditeljima naših najmlađih članova i svim volonterima bez kojih ovakav događaj ne bi bilo moguće ovako kvalitetno organizirati. Zadovoljstvo trkača organizacijom i samom utrkom je pravi pokazatelj uspješnosti ove humane utrke.
Udruga Prijateljstvo

Udruga organizira kvalitetno provođenje slobodnog vremena za učenike, mlade i učenike s teškoćama, organizira pomoć u svladavanju gradiva za učenike i mlade, na usluzi je mještanima i radi na uključivanju učenika s teškoćama u zajednicu.

Društvene mreže
Kontakt

Created with ❤️ by Levels

Politika kolačića