4. izbor najbolje maske Općine Feričanci

U nedjelju, 27.2., je održan 4. izbor najbolje maske Općine Feričanci u organizaciji Udruge učenika, mladih i učenika s teškoćama “Prijateljstvo” – Feričanci. Kreativne i odlično osmišljene maske ocjenjivao je žiri u sastavu: Valentina Stanković Dervić, Silva Jančula i Ivana Domjanović. Najbolju masku je imao i zasluženo 1. mjesto je osvojio Marko Knezović, 2. mjesto je osvojio Lukas Derner, dok je 3. mjesto osvojila Julija Tomić. Osim izbora, nazočni su imali mogućnost sudjelovanja na vrijednoj tomboli, a prvu nagradu tombole, novi TV je osvojio Ante Prka. Nagrade za najbolje maske su osigurali Općina Feričanci i Pin reklamni tisak Našice, dok je glavnu nagradu tombole novi TV prijemnik, osigurala Udruga “Prijateljstvo”. Ovim izborom najbolje maske u Feričancima smo željeli potaknuti djecu i učenike na kreativnost i nastaviti tradiciju izbora najbolje maske. I uspjeli smo. Drago nam je i zbog lijepog odaziva malene djece i njihovih roditelja. Zahvaljujemo volonterima na pomoći i organizaciji i svima koju su sudjelovali sa donacijama poklon bonova za tombolu. Pogledajte fotografije sa izbora najbolje maske Općine Feričanci.