7. Feričanačka biciklijada

U organizaciji naše Udruge i Biciklističkog kluba Našice, u nedjelju 3.7., održana je 7. FERIČANAČKA BICIKLIJADA. Ove godine je sudjelovao rekordan broj sudionika, preko 90 biciklista raznih uzrasta je vozilo dogovorene rute. Najmlađi biciklist je bio David Blagajac sa 5 godina, a najstariji Danijel Orešković sa 63 godine. Posebno nam je drago što su na biciklijadu došli biciklisti iz raznih općina i gradova.
Odaziv djece je bio odličan, a nekima je ovo bila i prva biciklijada na kojoj su sudjelovali. Nazočne su pozdravili predsjednik Općinskog vijeća Marin Benić, predstavnik ureda načelnika policijske uprave Osječko-baranjske županije Marko Marić, dopredsjednik Biciklističkog kluba Našice Mario Firšt, predsjednik Udruge “Prijateljstvo” Alen Dado, a nazočan je bio Jerko Bešlić iz Odjela za prevencije Policijske postaje Našice koja provodit projekt “Biciklirajmo biciklističkom”. Prikupljeno je 2.800,00 kn za kupnju novih računala za djecu koja pohađaju aktivnosti u Udruzi. Zahvaljujemo svima na dolasku, volonterima na višednevnoj organizaciji, Općini Feričanci na podršci, Crvenom križu iz Našica, pekari Čočaj i Policijskoj postaji Našice.